Pudding met Granaten

PUDDING MET GRANATEN is een maatschappijkritisch toneelstuk waarin op satirische wijze gezinsleven en militarisme contrasteren. Het is een meedogenloze afrekening met de bruutheid en het absurde van de oorlog. Het stuk kent zowel een dramatische als een komische kant en de elementen in het spel lijken niet verenigbaar: de kinderlijke naïviteit van de personen aan de ene kant en de gruwelijke werkelijkheid van de oorlog aan de andere kant.  Al met al levert het een aantal intrigerende dubbele bodems en spiegeleffecten op over schijn en werkelijkheid.

De hoofdrolspeler heeft een vurig levensdoel voor ogen: het achterhalen van de geheimen van de wereld van oorlog. Ook  streeft hij naar het beleven van de puurheid van de aarde, de mens en van de samenleving. Een lange zoektocht brengt hem naar onbekende oorden, maar de werkelijke schat blijkt dichterbij dan gedacht….

SPEL:

Eefje van der Schoot, Netty Harmse, Margreet Verhoeff, Hennie Yenal, Ben Eggermont, Henk Salomons, Ko van Raamsdonk, Carolien Ijssenagger, Joop Wenniger, Azar Tishe, Elza Lotte Diderik, Sebnem Congar, Khaled Tabba en Bako Sorany.

Datum: 31 maart 2017
Locatie: Podium Gigant te Apeldoorn

Regie & Artistiek leider : Bako Sorany
Regie assistent : Carla van Vliet
Bewerking : Fiona Sorany
Muziek : Hama Bakir
Kostuum : Hennie Yenal
Belichting : Edwin de Haan
Techniek : Svitlana Smischuk
Decor : Henk Salomons
Fotoflyer : Michiel Wijnbergh
Fotograaf : Roelof Rump
Ontwerp : Ben Eggermont

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com